valpköpare

Då kom dagarna när sju valpar skulle lämna oss. Är så himla glad för jag vet att alla har fått riktigt riktigt nya fina hem och familjer.

Först att åka var Kromis Life Argo "kuling". Han ska bo hos Birgitta och Svante. Resan hem gick jättebra. Sov eller tittade sig runt. Har redan installerat sig hemma och ligger gärna under Birgittas stol om Birgitta sitter där. Goa killen. Lilla rufset!


Dagen efter åkte Kromis Life Aiko "Millie". Hon ska bo hos Familjen Back. Resan hem gick jättebra. Sov och sov. Vet att hon kommer att få världens uppmärksamhet och kärlek. Nu får de alla fina mjuka nospussar som hon så givmilt ger bort. 

På lördagen kom Anna och det har jag sett fram emot. Vi har gemensamma intressen i våra kromisar, agility och rallylydnad. Anna hämtade Kromis Life Alma "Alma". Resan hem gick också jättebra....nu börjar tro att valparna fick åka vagn kanske var en bra grej. Alma ska bo tillsammans med kromisen Stina. Ska bli så himla kul att följa deras resa. 

På söndagen kom Lars Håkan med barn och barnbarn för att hämta Kromis Life Arto "Bosse". Här är det inte riktigt klart ännu med namn. Barnbarnen Sigge och Ture lekte på en gång med Arto. Det kastades bollar och drogs repleksaker. Härligt! Vet att den stabila starka Arto kommer få det hur bra som helst ute i skärgården. 

Några timmar senare kom Marianne och Hans med dotter för att hämta Kromis Life Aldo "Aldo". Kanske han kommer att heta Aldo. Nu blev det känslosamt! Den här killens ögon....och hans nosduttar...Det är så skönt att få rapport om att allt har gått bra...sov på resan hem i bilen.....första natten gick jättebra. Lekt med barnbarn och kollat in nya trädgården. 

Vid nio veckors ålder kom så dagen då Kromis Life Aimee "Agnes" ska flytta till och leva livet med Gisela och Ewelina samt deras kelpie och katter. Resan hem gick jättebra, sov och sov. Om fyra dagar kommer vi få låna Agnes i 1 vecka. Då ska matte till Tyskland och väl där passa på att hälsa på pappa Kabou. 

Sist att lämna oss är lilla Kromis Life Aila "Maja". Hon kommer att bli Anne och Mats nya lilla ögonsten. Även här gick resan hem jättebra. Nu blev tyst och tomt i huset. Figo och Nahla var lugna, somnade tidigt medans jag satt uppe länge och saknade de små snabbare andningsljuden från småttingarna.